Samtykkeerklæring generalt

 

EU lov krav pr. 25. maj 2018.

For at kunne betjene dig bedst mulig skal vi have dit sammentykke når du vil afgive oplysninger (Personlige oplysninger eks. Din adresse navn, postnr. telefonnr. m.v.) når du vil skrive til mig eller skal have udført en service ydelse. Det er en EU beslutning der træder i kraft d. 25. maj 2018 også kaldet Persondataforordningen læs mere om love her. I følge denne lov skal vi bede om samtykke når jeg indhenter oplysning om dig samtidigt skal jeg oplyse om, hvem der har adgang til oplysninger og hvilken formål de skal anvendes til.

 

Formål

 

Gyllingens IT Hjælp beder om følgende oplysninger for at kunne udfør en serviceydelse på din adresse. Oplysningen benyttes til at lave en aftale i aftalebogen og for at andre ikke kan bestille en ydelse i dette tidsrum. Oplysninger anvendes også til at besøge dig på din adresse for at kunne hjælp dig bedst mulig. Jeg kan også bruge oplysninger til at sende dig en faktura, hvis det aftales på forhånd. Er du privat/virksomhed/forening gælder det også en faktura til betaling via netbank.

Når der indgås en aftale med Gyllingens IT Hjælp bliver der sendt e-mail bekræftelse på aftalen samtidigt giver du også samtykke til at modtage en aftale reminder på mobilen hvis dette er oplyst.

 Personlige oplysninger jeg benytter:

 

Jeg har brug for følgende oplysning til formålet som beskrevet oven for.

Fornavn og efternavn
Adresse, Etage, side/dør nr.
postnr. og bynavn
Telefonnr./mobil nr.
E-mail adresse

Yderligere oplysninger:

 

Bruger du visakort eller tilsvarende til betaling er det izettle der står for databehandling.

Alle oplysninger, der er angivet benyttes kun af ejeren af Gyllingens IT Hjælp, og benyttes kun for at kunne yde den valgte service. Oplysningerne gemmes i 2 år, hvorefter de slettes. Ønsker du dine oplysninger slettet før de 2 år, skal vi have besked. Du vil altid kunne se dine oplysninger, hvis du laver en aftale i aftalebogen. Der vil du kunne se oplysninger om aftalen og kunne ændre/slette i den. Din oplysninger sælges og videregives ikke dog kan vi sende dine oplysninger til en advokat med henblik på inddrivelse af en evt. restance.  I sådanne tilfælde vil der blive sendt en rykker 1 og 2 og uden varsel her efter sendt til inkasso. Der føres ikke statistik på dine oplysninger eller på dele af dine personlige oplysninger.

Dine oplysninger bliver behandlet af Henrik Gylling Bevensée    (ejer af Gyllingen IT Hjæjlp) eller izettle.

Siden er opdateret d. 5. marts 2020