Min IT Baggrund:

 

Jeg har siden 1988 været i berøring med EDB. I perioder har jeg fungeret som bruger, vejleder og underviser på en handelsskole og data værksted.

Derudover har jeg været IT-supporter med ansvar for IT hardware og indkøb.

 

Erfarings områder:

 

Jeg har erfaring indenfor individuel undervisning og hold undervisning i almindelige programmer som Microsoft Office og mere specielle programmer som blandt andet skanning af dokumenter.

 

På et mere teknisk plan har jeg beskæftiget mig med udskiftning og indkøb af netkort, printer, blæk patroner med dertilhørende kabler samt udskiftning af forskellige net kabler, router og så videre.

 

Installation og konfiguration af Microsoft Windows med det hardware, som sidder i computeren (netkort med kabel eller trådløs), tilslutning til internet og printer med videre.

 

Opsætning af andre programmer såsom e-mail-program, installering af Java så Nem Id kan benyttes eller det vigtige antivirus og sikkerhedskopiering.

 

Herudover er der de ting som kan drille den almindelige computerbruger såsom fejlsøgning og udbedring af disse. 

 

Dette er kun en lille del af mit erfaringsområde.

 

En computer skulle gerne holde mindst 10 år og gerne længere på hardware siden. Der kan dog forekomme små udskiftninger såsom net kort, harddisk, ram, mus, tastatur og skærm der nok ikke holder hele computerens levetid.