Er firmaets nye navn og logo

Firmaet blev grundlagt under finanskrisen i 2008 under navnet Gbits. dk (“IT og Festrengøring”) og registeret hos DK Hostmaster i 2006 som et privat domænenavn. Det fungerede et par år som virksomhed og måtte lukke i 2010. Helt lukket har det dog aldrig været, da vi bibeholdt domænenavnet og oprettede en webbutik der solgte brugte bøger. Men pga. tekniske problemer med serveren stoppede jeg salget og varelageret overførte vi til Spejderne ved Islev Kirkes julemarked.

I juni måned 2016 blev PC service navnet taget i brug og en ny hjemmeside oprettet. Med den kunne jeg tilbyde “hjemmehjælp til dig og din computer i dit eget hjem”. Jeg fandt senere ud af, at navnet PC service kunne forveksles med en anden type virksomhed, og navneændringen blev igen en realitet.

Virksomhedens målgruppe er private og mindre virksomheder med få ansatte og foreninger uden det store budget.  Min primære opgaver er at hjælpe og løse forskellige it opgaver i samarbejde med mine kunder.

Jeg er først  rigtigt komme i gang i oktober måned 2016 hvor markedsføring materiale er udarbejdet og klar til distribution på bla. Facebook samt i lokal området.

Læs mere om mine Serviceydelser under menu punktet Service ydelser.

Virksomheden er registreret med Cvr-nr 32 73 03 61 som Personlig ejet mindre Virksomhed, og jeg opkræver ikke moms af timeprisen gældende pr. 1. februar 2017